Reiselyst Rotating Header Image

Parasailing i Kroatia

Parasailing er meget populært, og da spesielt blant ungdom. I Kroatia er det flere områder som tilbyr denne form for aktivitet.

Parasailing fra Medena

Parasailing fra Medena

Om man ikke ønsker å være ensom i lufta, kan man være både to og tre samtidig. Selv om dette er en aktivitet på sjøen, blir man nødvendigvis ikke våt. Man starter og avslutter parasailing på akterdekket. Det er imidlertid vanlig at båten sakker av på farten underveis slik at man får plaske med beina før båten skyter fart og du igjen blir svevende høyt over sjøen.

Parasailing ved Trogir

Parasailing ved Trogir

Bildene i denne posten er tatt ved turistanlegget Medena som ligger like vest for Trogir. Trogir skimtes i bakgrunnen på bildet over. Prisen for en slik opplevelse koster det vanligvis mellom 300/350 - 750 kuna/kroner avhengig av hvor mange som henger i fallskjermen. Seansen som vises på de to nederste bildene kostet 750 for 3 personer.

Parasailing i Kroatia

Parasailing i Kroatia

2 Comments on “Parasailing i Kroatia”

  1. #1 Tove
    on Oct 16th, 2011 at 7:28 am

    Veldig godt tips

  2. #2 Tove
    on Oct 16th, 2011 at 7:29 am

    Tusen takk for tipset! Har aldri vært i Kroatia så det blir satt på ønskelsiten.

Leave a Comment