Reiselyst Rotating Header Image

Star Tour beroliger sine Egypt-turister

Mens Kairos gater skaper stadig mer dramatiske overskrifter, forsøker turoperatører å berolige sine reisende. StarTour har flere reisemål i Egypt, og de mest kjente er antakelig Sharm el Sheikh og Hurghada. På StarTours nettside kan man lese følgende:

“Det er rolig på våre reisemål ved Rødehavskysten og ifølge vårt personale fungerer alt som normalt. Feriestedene ved Hurghada og Sharm el Sheikh ligger ca. 8 timers bussreise fra demonstrasjonene i Kairo”.

Samtidig opplyses det om at turer inn til Kairo er innstilt, og at Internett ikke virker. (Se hele meldingen her). Også Ving har tilsvarende melding på sine sider, og situasjonen følges i samarbeid med UD.

Foreløpig går reisene til Egypt som normalt, men vg.no forteller at mange nordmenn i Egypt naturlig nok er bekymret. Egypt er blitt et stadig viktigere reisemål - spesielt vinterstid - og landet kan nå få en alvorlig knekk med tanke på turismens fremtid.

0 Comments on “Star Tour beroliger sine Egypt-turister”

Leave a Comment