Reiselyst Rotating Header Image

To lune reisemål i januar

Januar er tid for kulde hjemme og mange begynner også planleggingen av reiser i det nye året. Noen velger også å skaffe seg litt sommervarme vinterstid, men reisemålene er da ikke mange. Kulden har herjet også lengre sør i Eurpoa, og våre sommerlige favorittreiser har ikke temperaturer som kan friste.

En uke med temperaturer over 20 grader krever reiser mot ekvator, og det mest tradisjonelle har da vært Kanariøyene; gjerne Gran Canaria som ligger ørlite lengre sør enn de andre øyene.

I det siste er det også blitt populært med reiser til den andre siden av Afrika, men da like langt sør. På sørtuppen av Sinaihalvøya har Sharm el Sheikh (Egypt) opplevd strerk vekst som feriemål, og mange nordmenn har besøkt faraoenes land; men da med fokus på sol og sommer. Noen skikkelig “sydensommer” kan ingen av disse reisemålene tilby, men dagtemperaturer på 20 grader er likevel en fin avveksling.

Har man mulighet til å “hoppe på” en reise på kort varsel, kan det være rimelige reiser nå vinterstid. Sjekk da de ulike nettsidene til reisebyråene og let frem restplassene. Kan man komme seg avgårde på kort varsel, kan man enkelt få en billig tur fra den norske vinteren. Hoteller kan bl.a. bestilles via hotellene.net.

0 Comments on “To lune reisemål i januar”

Leave a Comment