Reiselyst Rotating Header Image

Posts under ‘Kroatia’

Vakre Sibenik

Sibenik ligger langs den lange kystlinja i Kroatia; sentralt plassert mellom Split og Zadar. Sibenik tilbyr en rekke severdigheter innen gangavstand. En spasertur langs kailinja i vakkert og varmt sommervær er heller ikke å forakte.
Når du går langs kaien er det lett å få øye på katedralen som ligger sentralt i den eldre bykjernen (jfr. [...]

Parasailing i Kroatia

Parasailing er meget populært, og da spesielt blant ungdom. I Kroatia er det flere områder som tilbyr denne form for aktivitet.
Om man ikke ønsker å være ensom i lufta, kan man være både to og tre samtidig. Selv om dette er en aktivitet på sjøen, blir man nødvendigvis ikke våt. Man starter og avslutter parasailing [...]

Vakre Brela i Kroatia

Brela er ansett som en av de vakreste turistområdene langs Makarskarivieraen. Dette var en av de landsbyene jeg ikke hadde besøkt tidligere, og derfor var Brela et naturlig stoppested langs rivieraen. Det første som møter meg på vei ned til Brela er rekken av biler som står parker på begge sider av veien. Jeg parkerer [...]

Bading i Primosten

Den vakre øya Primosten i Kroatia har heldigvis gode bademuligheter på varme sommerdager i høysesongen. Når temperaturen går over 30 grader, kan byvandring og shopping bli en het opplevelse. Derfor måtte strendene benyttes til avkjøling. Første bildet viser stranda på nordsiden av Primosten - der øya er forbundet til fastlandet.

Steinene er noe store, og badesko [...]