Leiligheter ved Trogir (Ciovo) i Kroatia til salgs!

Utenfor den historiske byen Trogir ligger øya Ciovo. Med kort vei til flyplass, og med broforbindelse til fastlandet, kan en leilighet på Ciovo tilby det meste du måtte ønske av en feriebolig i varmere strøk. Leilighetene ligger like ved sjø, og med upåklagelig utsikt - som vist på bildet over. Basseng er en del av prosjekteringen og vil bli plassert mellom leilighetene og sjøen. 

Stadig flere nordmenn forelsker seg i Kroatia, og dette har ført til at mange velger Kroatia når de kjøper feriebolig i syden. Å kjøpe feriebolig handler om mer enn et hjem i trygge, vakre og varme omgivelser. En leilighet i Kroatia er også en investering, og Ciovo er spådd en lys fremtid i så måte. En ny bro til fastlandet er prosjektert og når denne står klar om noen år, vil prisen på leiligheter på øya stige. Kroatias fremtidige medlemskap i EU er også noe som vil gi økt verdi på ferieboliger og leiligheter. Mens noen land har nådd taket når det gjelder priser på feriebolig, er altså Kroatia et land der din investering kan forventes å øke i verdi.

Det er Karmøy-selskapet S Travels & Apartments A/S som har for salg 28 leiligheter på Ciovo. Det meste vil stå klart i løpet av 2009, og flere leiligheter er allerede solgt og flyttet inn i. En oversikt over bygningene og leilighetene finner du på denne siden.

Å kjøpe gjennom et norsk selskap betyr trygghet for din investering. S Travels & Apartments tilbyr også visningsturer. Flere foto fra nærområdet ser du på denne siden.

Ansvarlig for innholdet: Magnus Tangen (ferieikroatia.com). Ta kontakt via epost